2012. november 8., csütörtök

Játék és kaja

Zeti napról napra elevenebb. A kazánban töltött éjszakák nem voltak nyerők így ma éjjel kint alszik a filagóriában. Remélem nem lopja el senki és nem is szökik meg. Izgulok nagyon. Már egész magabiztosan sétál a kertben. A macskákat nagyon szereti hajtani. Erről le kell szoktatnom, de nem tudom még hogyan. A másik, hogy a kakilást kellene valahogy a kert egyazon részére orientálni, mert ez így elég gáz. Ha játékról van szó akkor nagyon boldog. Nagyon szeret egy kötéldarabot visszahozni, bár a lerakással még van némi probléma, de sokszor sikerül. Ilyenkor nagy jutisimit vagy jutifalatot kap.
A karikán is ügyesen átugrik még akkor is ha kicsit megemelem. Ma voltunk kint az utcán sétálni. Hááát. Érdekes ez a póráz sztori. A kapun nagyon nehezen sikerült kivonszolni. Félt az ismeretlentől. Aztán egészen belejött. 3 háznyit sikerült elsétálnunk. Kicsit rohant néha, akkor megálltam, erre ő leült. Utána nehezen indult. Mikor meg van kötve a pórázra Zeti akkor Bebi is bátrabb. Nem tudom mikor fog már megbarátkozni vele.
Apa levágta egy nagy haloweentök tetejét, amit nem faragtunk ki és Zeti nagyon lelkesen ette. Ezt nem ragoznám túl, beszéljenek a képek.
Megzabálom:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése